1 ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ σας παρέχεται η δυνατότητα να επιλέξετε την ταμειακή μηχανή που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας και στην στις δυνατότητες της επιχείρησής σας. Εξειδικευμένοι τεχνικοί σας προγραμματίζουν την ταμειακή μηχανή που επιλέξατε και σας μαθαίνουν τον τρόπο λειτουργίας της.

2 ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΑΣ ΑΜΕΣΑ (για περιοχές εντός Αττικής και Πειραιά) (κατόπιν συνεννόησης).

3 ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΜΩΝ της επιλογής σας. Σας ενημερώνουμε ότι τα έξοδα αποστολής δεν συμπεριλαμβάνονται στις τιμές διότι αυτές μεταβάλλονται ανάλογα με την απόσταση και το βάρος των προϊόντων.

4 ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ της παραγγελίας δύναται να συμβεί για τους ακόλουθους λόγους:

  • Το προϊόν έχει καθυστερήσει να σταλεί από τον προμηθευτή μας. Αυτό μπορεί να συμβεί λόγω ‘κολλήματος’ στο τελωνείο ή στην μεταφορά του. Σε τέτοια περίπτωση θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.
  • Το προϊόν που παραγγείλατε να έχει καταργηθεί ή σε περίπτωση που δεν είναι διαθέσιμο. Για παράδειγμα, η εταιρεία αιφνιδίως και απροειδοποίητα καταργεί ένα προϊόν. Και σε αυτή την περίπτωση θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας για να σας παρέχουμε εναλλακτικές λύσεις που θα σας καλύψουν τις ανάγκες και τις απαιτήσεις σας.
  • Σε περίπτωση ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών καθώς και σε περιπτώσεις όπου μπορεί να επηρεαστεί η μεταφορά και η παράδοση των προϊόντων.
  • Εάν είναι αδύνατη η τηλεφωνική ή και μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου επικοινωνία μαζί σας, καθώς και σε περίπτωση αδυναμίας πληρ