Βρίσκεστε εδώ: Αρχική

Εταιρία

Η "Ταμειακή Express" στελεχώνεται απο εξειδικευμένους τεχνικούς, οι οποίοι είναι εξουσιοδοτημένοι από σχεδόν όλες τις εταιρείες της αγοράς, ενώ παράλληλα συνεργάζεται σχεδόν με όλες τις εταιρείες του κλάδου των ταμειακών μηχανών.

Παρέχουμε 24ωρη τεχνική κάλυψη όλες τις ημέρες της εβδομάδας, με δυνατότητα άμεσης επίσκεψης στο χώρο σας σε περίπτωση βλάβης της μηχανής σας. Επίσης παρέχουμε 24ωρη τηλεφωνική εξυπηρέτηση όλες τις ημέρες της εβδομάδας, για οποιαδήποτε απορία ή μπλοκάρισμα της μηχανής σας. Ετσι, αν έχετε κατάστημα ψιλικών, εστιατόριο, καφετέρια, μπαρ, φούρνο, ζαχαροπλαστείο κλπ δεν χρειάζεται να ανησυχείτε σε περίπτωση που μπλοκάρει η ταμειακή σας μηχανή στις 23:00 το βράδυ ή την Κυριακή το πρωί.

Πέραν της συνεχούς τεχνικής υποστήριξης, η εταιρεία μας διακρίνεται για την άρτια τεχνογνωσία και εμπειρία, επιτρέποντάς μας να γνωρίζουμε τις απαιτήσεις και τις ανάγκες κάθε επιχείρησης. Στην έκθεσή μας έχετε την ευκαιρία να δείτε όλα τα μοντέλα της αγοράς "ζωντανά", έτσι ώστε να σχηματίσετε ιδία γνώμη για την αγορά σας, επιλέγοντας ανάμεσα από 60 τουλάχιστον διαφορετικά μοντέλα. Ολες οι ταμειακές είναι ετοιμοπαράδοτες και καλύπτονται από εγγύηση 2 έως 5 ετών, ανάλογα με το μοντέλο.

Επίσης παρέχουμε δωρεάν:

  • Παράδοση στο χώρο σας εντός 90 λεπτών
  • Προγραμματισμό της ταμειακής (στοιχεία, κατάλογο, είδη, τιμές)
  • Εκπαίδευση του προσωπικού σας.

 

Snif.gr | Σύγκριση τιμών       skroutz logo 223125409                         credid-tameiaki

Βρίσκεστε εδώ: Αρχική